7 начина, по които фитнес залите да печелят от Addly

Телевизията е чудесна за пасивно гледане, но във фитнес салона разсейва трениращите и не носи никаква допълнителна стойност за собственика на фитнеса.

Алтернативата

Използвайте вашите екрани, за да пускате мотиващи клипчета и да рекламирате своите услуги и продукти между тях.

Аddly в спортни зали ви позволява да покажете на всички трениращи при вас продуктите за по-бързи резултати, менюто на вашето кафене, промоции и дори спонсорирано съдържание от марки, които вашата аудитория всъщност иска да види.

Рекламни кампании

Искате да продадете повече абонаменти или повече напитки – използвайте екраните си, за да направите рекламна кампания и да я разпространите. Лесно, бързо и ефективно.

Персонализирани списъци и графици

Друга полза от Аddly е, че съдържанието може да бъде подбранo, планирано и се добавя към плейлисти, които могат да се променят в зависимост от графика ви. Може да нагласите автоматично специфично съдържание за ранните посетители, за следобeдните посетители, за вечерните посетители, за посетителите през почивните дни.

Огромно е разнообразието от съдържание, което може да използвате. Новини и спортни резултати, социални медии, уведомителни информационни табла, цитати и дори презентации.

Социални мрежи

Възможно е дори да публикувате снимка на вашият профил в социалните мрежи и тази снимка да се покаже на екрана. Така мотивирате вашите посетители да ви рекламират в социалните мрежи.

Истории

Покажете със снимки успешни истории на хора трениращи при вас. Това ще повиши честотата на  разговорите за вашата зала и какви резултати могат да се постигнат, ако го посещават хората. Това ще ви доведе повече клиенти и ще увеличи честотата на посещенията.

Екипът ви

Покажете на вашите клиенти кой е екипът ви от треньори. В какво е добър всеки един от тях. Какво е постигнал и как може да помогне на вашите клиенти да имат по-добри резултати.

Без принтиране и лепене на плакати

Ето още две от ползите, Addly e много по-леснa система да се актуализира отколкото изработката на плакати и изобщо се губи смисъла за принтиране, разпространяване и лепене на подобни материали.

Most Recent Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search