7 начина, по които фитнес залите да печелят от Addly

Телевизията е чудесна за пасивно гледане, но във фитнес салона разсейва трениращите и не носи никаква допълнителна стойност за собственика на фитнеса.

Алтернативата

Използвайте вашите екрани, за да пускате мотиващи клипчета и да рекламирате своите услуги и продукти между тях.

Аddly в спортни зали ви позволява да покажете на всички трениращи при вас продуктите за по-бързи резултати, менюто на вашето кафене, промоции и дори спонсорирано съдържание от марки, които вашата аудитория всъщност иска да види.

Рекламни кампании

Искате да продадете повече абонаменти или повече напитки – използвайте екраните си, за да направите рекламна кампания и да я разпространите. Лесно, бързо и ефективно.

Персонализирани списъци и графици

Друга полза от Аddly е, че съдържанието може да бъде подбранo, планирано и се добавя към плейлисти, които могат да се променят в зависимост от графика ви. Може да нагласите автоматично специфично съдържание за ранните посетители, за следобeдните посетители, за вечерните посетители, за посетителите през почивните дни.

Огромно е разнообразието от съдържание, което може да използвате. Новини и спортни резултати, социални медии, уведомителни информационни табла, цитати и дори презентации.

Социални мрежи

Възможно е дори да публикувате снимка на вашият профил в социалните мрежи и тази снимка да се покаже на екрана. Така мотивирате вашите посетители да ви рекламират в социалните мрежи.

Истории

Покажете със снимки успешни истории на хора трениращи при вас. Това ще повиши честотата на  разговорите за вашата зала и какви резултати могат да се постигнат, ако го посещават хората. Това ще ви доведе повече клиенти и ще увеличи честотата на посещенията.

Екипът ви

Покажете на вашите клиенти кой е екипът ви от треньори. В какво е добър всеки един от тях. Какво е постигнал и как може да помогне на вашите клиенти да имат по-добри резултати.

Без принтиране и лепене на плакати

Ето още две от ползите, Addly e много по-леснa система да се актуализира отколкото изработката на плакати и изобщо се губи смисъла за принтиране, разпространяване и лепене на подобни материали.

Most Recent Projects
Пишете ни

В момента не сме онлайн. Пишете ни и ще се погрижим да се свържем с вас при първа възможност.

Not readable? Change text.