7 начина, по които ресторантите печелят от Addly

Докато клиентите чакат поръчката си

Ето два интересни факта: Хората са привлечени от лъскавите неща… като екрани например. Никой не обича да чака, когато е гладен. Чрез Addly можете да показвате на клиентите си нещо по-интересно за запълване на времето. Колкото по-интересно и добре подбрано е съдържането, толкова по-ефективно работи. Можете дори да използвате вашите екрани, за да покажете времето за изчакване.

Покажете вашите невероятни оферти!

Точно преди вашия клиент да направи покупка от вас е идеалното време да споделите вашите специални оферти. Използвайте вашите телевизори, за да им напомните за всякакви промоции или комбинации от продукти. Когато клиентите ви купуват промоционални пакети, те не само се чувстват по-добре за похарчените пари, но това може да ви даде възможност да продадете повече неща от менюто си.

Електроннно меню, което се променя за секунда

Представете си: гладен клиент чака в продължение на 15 мин. Когато стига до касата или до времето за поръчка се оказва, че точно това, което е искал толкова много да си поръча, вече е продадено и няма повече порции.  Когато поставите актуалното си меню на вашите екрани, използвайки Аddly, то може да бъде актуализирано за секунди.

Бъдете социални

Ако има една индустрия, която е навсякъде по социалните медии, това е храната. Показвайте снимките от Instagram на вашите телевизори. Насърчавайте вашите клиенти да снимат храната и да я споделят в профила ви. Те ще правят снимки на храна и ще я споделят със света и техните приятели. Нахранили сте ги и те са ви рекламирали. Вашата работа е свършена.

Желаете ли десерт?

Вашите клиенти трудно ще могат да устоят на  красиви снимки на сладкиши и деликатеси, които им предлагате за десерт. Все пак всички знаем, че винаги има място за десерта. Той не отива в стомаха, а отива в сърцето!

Забавлявайте клиентите си

Живеем в свят на споделяне. Споделете вашите ценности и мисия, мисли, цитати, факти, вицове или каквото вашите клиенти биха харесали. Експериментирайте. Изградете общност от клиентите си. Възможностите са безкрайни. Дерзайте.

Покажете с какво сте различни

Красотата на много от любимите ни ресторанти е, че те излъчват своя идентичност. Използвайте вашите дисплеи, за да покажете малките неща, които ви отличават. Представете служители си и техните любими ястия от менюто. Идентичноста е това, което носи живот на вашето меню и храна. Addly e средството, с което да го покажате.

Most Recent Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search