Иновация.
 Растеж.
Споделяне.

За нас

Ние сме компания, която въвежда в България технологията и знанията за  рекламиране вътре в бизнес обектите. Чрез нея целим да помогнем на ресторанти, барове, търговски вериги, молове, аптеки, фитнеси, медицински кабинети, хотели и други компании да повишат прихода си с малка инвестиция.

Тези бизнес процеси започнаха преди 10 години в САЩ, през последните 5 години рязко навлязоха в Западна Европа и сега е време да го въведем в България и Източна Европа.

Продуктът и услугите ни позволява на нашите клинети да управляват по лесен, дистанционен и модерен начин техните телевизори и други екрани, за да рекламират своите продукти, услуги, промоции и още много други възможности. Това, което правим е нещо ново за България, но широко използвано в чужбина от години.

Мисията ни е да спомагаме и развиваме възможностите за реклама вътре в бизнес обектите. Ще споделяме много полезни стратегии как може да се възползвате максимално от това. Следете блога, имейл листа и социалните мрежи за много полезна информация.

addly_table_122_75_45-1024×369

Свържете се с нас

адрес

Адли ЕООД
Цариградско Шосе 41
София

телефон

+359 889 47 43 13

имейл

hello [at] addly.eu

социални мрежи
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search