Иновация.
 Растеж.
Споделяне.

За нас

Ние сме компания, която въвежда в България технологията и знанията за  рекламиране вътре в бизнес обектите. Чрез нея целим да помогнем на ресторанти, барове, търговски вериги, молове, аптеки, фитнеси, медицински кабинети, хотели и други компании да повишат прихода си с малка инвестиция.

Тези бизнес процеси започнаха преди 10 години в САЩ, през последните 5 години рязко навлязоха в Западна Европа и сега е време да го въведем в България и Източна Европа.

Продуктът и услугите ни позволява на нашите клинети да управляват по лесен, дистанционен и модерен начин техните телевизори и други екрани, за да рекламират своите продукти, услуги, промоции и още много други възможности. Това, което правим е нещо ново за България, но широко използвано в чужбина от години.

Мисията ни е да спомагаме и развиваме възможностите за реклама вътре в бизнес обектите. Ще споделяме много полезни стратегии как може да се възползвате максимално от това. Следете блога, имейл листа и социалните мрежи за много полезна информация.

addly_table_122_75_45-1024×369

Свържете се с нас

адрес

Адли ЕООД
Цариградско Шосе 41
София

телефон

+359 889 47 43 13

имейл

hello [at] addly.eu

социални мрежи
Пишете ни

В момента не сме онлайн. Пишете ни и ще се погрижим да се свържем с вас при първа възможност.

Not readable? Change text.